18 listopada, 2024 7:16 pm

Francuski CANAL + ostaje bez Eurosporta?

Platforma CANAL+ u Francuskoj saopštila je da će raskinuti ugovor o distribuciji za Eurosport kanale i usluge od 14. novembra ove godine. Tako da je moguće da od sredine novembra, Eurosport kanali možda neće biti dostupni u CANAL+ platformi, ako obe strane ne postignu dogovor. Prema tvrdnjama Warner Bros. Discovery, razgovori sa CANAL+ su u toku.

Eventualno povlačenje Eurosport kanala iz ponude CANAL+ u Francuskoj biće prekretnica za pretplatnike ove platforme. Međutim, treba sačekati jer još nije ništa definitivno odlučeno jer pregovori su u  toku. – Nastavljamo razgovore sa CANAL+ da postignemo dogovor do 14. novembra kako bi pretplatnici ove platforme i dalje mogli da primaju premium Eurosport sportske kanale u sklopu svojih pretplata  stoji u saopštenju Warner Bros. Discovery.

 

 

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

One America News,Triton Poker Series startovali FTA na 13E

Operator multipleksa MuxIP, pustio je u rad dva nova FAST programa u visokoj rezoluciji ( …