27 rujna, 2024 5:25 pm

Philips 27B2U6903 monitor s 4K rezolucijom

Andrija Jovićević

Thunderbolt 4 povezivanjem, PowerSensor 2 i mnogim drugim značajkama za poboljšanje tijeka rada. 

Ovaj monitor donosi briljantne boje, povezivost i paket drugih značajki koje podižu razinu vašeg radnog prostora. Predstavljamo Philips 27B2U6903 kao najnoviji dodatak liniji poslovnih monitora. Philips 27B2U6903  donosi vrhunsku tehnologiju, kao što je UHD 4K razlučivost i Thunderbolt 4 povezivost, koji imaju za cilj učiniti vaše svakodnevne zadatke lakšim i kvalitetnijim.

Kvaliteta slike
Ovaj monitor idealno odgovara profesionalcima koji žele poboljšati svoje online vizualno iskustvo. Ne samo da je njegov IPS LED panel opremljen snažnom rezolucijom od 3840 x 2160 (4K UHD), već ima i raspon boja od 1.074 koji će, kada se kombiniraju, učiniti da boje ožive na zaslonu. Udružujući snage s okvirom od 27″, ove dvije značajke pružaju prekrasan doživljaj slike visokog kontrasta, sve u jednom okviru.

Moderna povezivost
Još jedna vrhunska značajka na Philips 27B2U6903 monitoru je Thunderbolt 4 povezivost. Ne samo da je ovo moćna značajka sama po sebi, već je posebno prikladna za poslovanje. Kroz jednu vezu, korisnici mogu izgraditi postavku s dva zaslona putem lančanog povezivanja, prenositi podatke na vanjske uređaje neviđenim brzinama i puniti povezane uređaje snagom do 100 W. Također, u kombinaciji za povezivanje je ethernet veza monitora putem RJ45, koja korisnicima omogućuje stabilnu i brzu internetsku vezu.

Predstavljamo novi i poboljšani Power Sensor 2 
Jedno od najnovijih tehnoloških poboljšanja u profilu značajki Philips 27B2U6903 je PowerSensor 2. U usporedbi s originalnim PowerSensorom, PowerSensor 2 dodatno poboljšava mogućnosti uštede energije automatskim stavljanjem monitora i povezanog računala u stanje mirovanja kada se korisnik udalji sa zaslona i buđenje oba uređaja kada se korisnik ponovno približi. Zaključavanjem spojenog računala u stanju mirovanja, novi PowerSensor2 donosi poboljšanu sigurnost za korisnika tijekom njegove odsutnosti. Postoje samo dva zahtjeva za aktiviranje funkcije uštede energije PowerSensor 2: Windows 11 mora biti instaliran i OSD postavka monitora mora biti prebačena na “Korisnik”.

Dodatne značajke na Philips 27B2U6903 monitoru
Philips 27B2U6903 pun je drugih značajki koje ga čine sjajnim. Osim vizualnog izgleda i povezivosti, ovaj poslovni monitor opremljen je dodatnim aspektima koji vam olakšavaju radni dan. Jedan od najboljih primjera je značajka Smart KVM: korisnici se mogu učinkovito prebacivati ​​između izvora putem prečaca na okviru monitora ili pritiskom na tipku tipkovnice “ctrl” tri puta.

Naime, kako bi se smanjila napetost zbog dugih sati ispred računala, stalak Philips 27B2U6903 je podesiv po visini; što znači da se može naginjati, okretati i zakretati kako bi zadovoljio vaše osobne (i najudobnije) postavke.

Cijene i dostupnost Philips 27B2U6903 monitora
Kombinacijom svih ovih značajki u jednom monitoru, lako je vidjeti zašto Philips 27B2U6903 može biti idealno i učinkovito rješenje za vaš radni prostor.
Ovaj će monitor biti dostupan za kupnju krajem rujna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 €.

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Revolucionarna 6200mAh baterija stiže s Redmi Note 14 Pro+

Andrija Jovićević Potvrđena baterija od 6200mAh s silicij-karbonskom tehnologijom Nakon što je otkrio dizajn i …