24 rujna, 2024 7:19 pm

Revolucionarna 6200mAh baterija stiže s Redmi Note 14 Pro+

Andrija Jovićević

Potvrđena baterija od 6200mAh s silicij-karbonskom tehnologijom

Nakon što je otkrio dizajn i datum lansiranja, Xiaomi je danas potvrdio da će Redmi Note 14 Pro+ imati bateriju od 6200mAh s silicij-karbonskom tehnologijom, što je najveća baterija ikad korištena u Redmi telefonu. Podsjetimo, Redmi Note 13 Pro+ imao je bateriju od 5000mAh.

Tvrtka je također potvrdila brzo punjenje od 90W za ovaj telefon, u usporedbi sa 120W u Note 13 Pro+. Za prvu prodaju, tvrtka će nuditi pet godina jamstva na bateriju, uključujući besplatnu zamjenu baterije.

Samorazvijena baterija korištena u Note 14 Pro+ prva je te vrste u srednjem rangu, sa gustoćom energije od 814Wh/L, čime Xiaomi postavlja novi rekord koji je 30% veći od ostalih modela. Prilagođeni čip za superpunjenje od 2.8V omogućuje iznimnu izdržljivost na niskim temperaturama, što obećava četiri godine ultra-dugog vijeka trajanja.

Prema glasinama, Redmi Note 14 Pro imat će bateriju od 5500mAh, u usporedbi sa 5100mAh u Note 13 Pro, dok će zadržati brzo punjenje od 67W.

Više detalja o zaslonu, procesoru i drugim specifikacijama telefona trebali bismo saznati u nadolazećim danima, prije službenog lansiranja serije Note 14 Pro 26. rujna.

IZVOR

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tvrtke napravile su značajne korake u dizajniranju i proizvodnji AI čipova.

Kineske tvrtke napravile su značajne korake u dizajniranju i proizvodnji visokoučinkovitih, energetski učinkovitih AI čipova. …