19 rujna, 2024 11:55 pm

TECNO MEGA MINI Gaming G1 osvojio

Zlatnu nagradu za inovaciju dizajna i tehnologije integracije

Na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike IFA Berlin 2024., TECNO je osvojio dvije prestižne zlatne nagrade za globalnu tehnologiju proizvoda i inovacije. TECNO MEGA MINI Gaming G1 osvojio je zlatnu nagradu za inovaciju dizajna i tehnologije integracije, dok je TECNO Pocket Go dobio zlatnu nagradu za inovativnost AR Immersive PC Gaming Experience.

Piše: Darko Brlečić

Ovi proizvodi pokazuju vodstvo TECNO-a u integraciji inovativnog dizajna s vrhunskom AIoT tehnologijom, pružajući impresivna iskustva igranja. Nagrade naglašavaju predanost TECNO-a unapređenju digitalnih iskustava, posebno na tržištima u razvoju.

TECNO Pocket Go je inovativni ručni uređaj za igranje, poznat po svom AR Immersive PC Gaming Iskustvu. Spaja tehnologiju proširene stvarnosti (AR) s igranjem na prijenosnom računalu, nudeći korisnicima impresivno i interaktivno iskustvo. Uređaj se ističe svojim kompaktnim dizajnom, visokim performansama i besprijekornom integracijom AR-a, što ga čini idealnim za igrače koji traže visokotehnološko rješenje za igranje u pokretu. Predstavljen na sajmu IFA 2024, ističe TECNO-ovu stručnost u kombiniranju napredne tehnologije s dizajnom prilagođenim korisniku.

TECNO Pocket Go nudi iskustvo igranja nove generacije spajanjem proširene stvarnosti (AR) s tradicionalnim igranjem iz ruke. To omogućuje impresivno i interaktivno igranje, gdje se virtualni elementi mogu projicirati u okruženja stvarnog svijeta, povećavajući angažman igrača. Uređaj je dizajniran za pružanje igračkih performansi na razini računala u prijenosnom obliku, pokretan naprednim hardverom koji osigurava glatko igranje i brzu obradu. Namijenjen je igračima koji traže visokokvalitetno iskustvo u pokretu, naglašavajući vrhunski dizajn, vrhunsku grafiku i AR interakcije u stvarnom vremenu.

AR (Augmented Reality) igranje integrira virtualne elemente u okruženja stvarnog svijeta, poboljšavajući uranjanje i interaktivnost. Igrači se mogu baviti digitalnim objektima postavljenim na njihovu okolinu, nudeći dinamičnije iskustvo igranja u usporedbi s tradicionalnim zaslonima. Uređaji poput TECNO Pocket Go koriste ovu tehnologiju, omogućujući korisnicima da iskuse spoj stvarnog i virtualnog svijeta u stvarnom vremenu. AR igranje često uključuje praćenje pokreta i integraciju kamere, što ga čini idealnim za mobilne platforme, a istovremeno nudi poboljšani realizam, uranjanje i interaktivnost u sesijama igranja.

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Philips Neo Pix 750

Philips navodi zvuk kao ključnu prodajnu točku za NeoPix 750, tvrdeći da će njegovi dvostruki …