19 rujna, 2024 6:02 pm

AOC 16T3EA

AOC 16T3EA je inovativan prijenosni monitor koji nudi izvrsnu kombinaciju dizajna, funkcionalnosti i mobilnosti. Njegove ključne značajke, poput 15,6-inčnog IPS zaslona s Full HD rezolucijom, tanak okvir i elegantan dizajn, čine ga idealnim izborom za profesionalce, digitalne nomade i hibridne zaposlenike. Ovaj monitor ne samo da poboljšava produktivnost s dvostrukim zaslonom već i pruža dodatnu fleksibilnost s mogućnošću automatske rotacije i širokim rasponom mogućnosti povezivanja, uključujući USB-C s DisplayPort Alt Mode.

Dodatno, njegova prenosivost olakšana je zahvaljujući tankom profilu (samo 11,5 mm) i maloj težini (manje od 1,1 kg), dok ugrađeni sklopivi stalak i torba za nošenje omogućuju lako korištenje u pokretu. Bilo da se koristi za rad ili zabavu, AOC 16T3EA osigurava vrhunsku vizualnu kvalitetu i svestranost u različitim okruženjima.

AOC, osnovan 1967. godine, izrastao je u vodeći globalni brend specijaliziran za gaming monitore i IT dodatke. Kao podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svjetskog proizvođača LCD-a, AOC nudi širok asortiman proizvoda koji uključuju inovativna, ergonomska, ekološki osviještena i elegantna rješenja prilagođena potrebama profesionalne i osobne primjene.

Podbrend AOC-a, AGON by AOC, posebno je prepoznat u gaming zajednici. Ovaj podbrend nudi jedan od najmoćnijih portfelja monitora visoke performanse za gaming, kao i kompletan ekosustav dodataka podijeljenih u tri glavne kategorije:

  1. AOC GAMING – Namijenjen core gamerima koji traže kvalitetu i performanse.
  2. AGON – Dizajniran za kompetitivne gamere koji zahtijevaju visoku razinu preciznosti i brzine.
  3. AGON PRO – Namijenjen esport entuzijastima i profesionalnim igračima koji trebaju vrhunske performanse.

Od 2020. godine, AGON by AOC postao je vodeći svjetski brend gaming monitora, što ga čini prvim izborom za gamere širom svijeta. Ovaj brend nastavlja graditi svoju reputaciju kroz posvećenost kvaliteti, inovaciji i razumijevanju potreba gaming zajednice.

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Philips Neo Pix 750

Philips navodi zvuk kao ključnu prodajnu točku za NeoPix 750, tvrdeći da će njegovi dvostruki …